Met een flitsende fiets de weg op

Diverse fietsen

Flitsende kleurencombinaties en een nieuwe wereld voor de houten bakfiets, de Dolly Bakfiets is de nieuwe moderne bakfiets met fijne rijeigenschappen en de looks van een moderne fiets. De vierkante houten bak met scherpe hoeken is vervangen voor een kunststof bak met mooie ronden hoeken, comfortabel om je spullen in te vervoeren of de kinderen in naar school te brengen. Dubbelwandig dus veiligheid voorop, aangedreven door een elektrische accu dus ook nog duurzaam. De gehele bakfiets is ontwikkeld en geproduceerd in Nederland.

Accessoires fiets

Stel je eigen bakfiets samen

Kleurencombinaties die je zelf kunt samenstellen kenmerken de Dolly Bakfiets, kies de kleur van het frame en van de bak. De bak is herbruikbaar dus aan het milieu wordt ook gedacht, weerbestendig bestand tegen de regen als de fiets buiten staat. Altijd veilig op de weg, de bakfiets voldoet aan alle veiligheidseisen die eraan worden gesteld. Het frame en de spatborden zijn extra beschermd door de coatinglaag die erop is aangebracht. Hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je altijd snel en veilig stilstaat met de bakfiets.

Nederlandse kwaliteit

Fijne eigenschappen om mee te fietsen

Een bakfiets mag er dan wel leuk uitzien, maar als die niet comfortabel fiets dan ga je er niet de weg mee op. De Dolly Bakfiets heeft een breed stuur en een grote opstap, op deze manier kun je gemakkelijk op en afstappen. Het frame van de fiets is stevig en stijf hierdoor is de bakfiets ijzersterk. Heb je interesse in een bakfiets met een kunststof bak dan kun je deze zelf testen in Utrecht, of op afspraak komen zij ook aan huis. Je hebt niet alleen een goede bakfiets, ook de service is perfect.