De unieke fiets stromer st5 koopt u bij Dikkenberg exclusief!

stromer st5

Bent u op zoek naar een unieke fiets die bijna niemand heeft en net op de markt is, koop dan nu een stromer st5 voor een exclusieve prijs.

Over de stromer st5

De st5 is op dit moment de beste fiets op de markt. Door de krachtige motor kunt u probleemloos 45 km per uur fietsen zonder problemen. al gaat u een grote heuvel of berg op. Daarnaast heeft de fiets ook de beste actieradius onder de e-bikes. De accu gaat namelijk tot 180 km en gaat dus erg lang mee.

stromer st5

Door de krachtige accu hoeft u nooit meer uw fietstocht af te kappen vanwege een stroomtekort. Daarnaast heeft de stromer st5 de nieuwste technologieën, zo wordt de batterij automatisch uitgeworpen als u het aanraakt. Verder kan de fiets op afstand worden vergrendeld en ontgrendeld, door middel van bluetooth. Ook heeft de fiets een navigatiesysteem.

De design van de stromer st5

Voordat de stromer st5 op de markt kwam, is er veel nagedacht over het design van de fiets. Zo heeft de fiets geen kabels dat in de weg zit. Daarnaast is de fiets met speciale banden gemaakt, ook wel de Pirelli Cycl-e banden. De banden geven een optimale grip op de, waardoor u in de winter niet  uit kunt glijden als u aan het fietsen bent. Daarnaast heeft stromer st5 ook supernova lichten, die zeker zichtbaar zijn in de nacht. Ook heeft de fiets een geïntegreerde claxon, dat ervoor zorgt dat andere je zeker horen aan fietsen.