Zeer goede en voordelige motorrijles in amsterdam oost

logo

Ik ben een aantal weken geleden 21 geworden en ik wilde graag mijn motorrijbewijs halen. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar motorrijles amsterdam oost om een goede rijschool bij mij in de buurt te vinden waar ik mijn motorrijbewijs zou kunnen halen. 

Zeer veel tevreden voorgaande klanten

Toen ik op het internet op zoek ging naar motorrijles Amsterdam Oost kreeg ik zeer veel zoekresultaten van erg veel verschillenden rijscholen bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Rijschool Ed Ishak mij het meeste aan. De website is ook erg overzichtelijk en bevat zeer veel informatie over zowel de rijschool als over de rijlessen die de rijschool aanbiedt. Op de website staat ook het zeer hoge klant gemiddelde van de rijschool vermeld. Dit sprak mij persoonlijk super erg aan waardoor ik besloot om contact op te nemen met de rijschool voor een proefles. 

rijles

Zeer voordelige prijzen voor de motorrijles pakketten 

De rijschool hanteert zeer voordelige prijzen voor de lespakketten die zij aanbieden. Dit sprak mij persoonlijk super erg aan waardoor ik besloot om mezelf aan te melden voor een proefles. Tijdens  de proefles heb ik kennis gemaakt met mijn rijinstructeur en hebben een paar oefeningen gedaan. Na de proefles besloot ik om een lespakket bij deze rijschool aan te sluiten om mijn motorrijbewijs te halen.