Rijlessen omgeving Eindhoven

rijlessen omgeving Eindhoven

Voor rijlessen in de omgeving van Eindhoven kun je bij deze rijschool terecht. Je kunt hier rijlessen nemen voor de auto of de scooter, maar ook voor de bus of vrachtwagen. De meeste rijlessen kun je in een pakket nemen, waarbij ook het theorie-examen en praktijkexamen inbegrepen zitten. Bovendien wordt je praktijkexamen voor het autorijbewijs tot wel vier keer vergoed door de rijschool wanneer je het niet haalt. Met deze rijlessen omgeving Eindhoven haal je je rijbewijs. De rijschool heeft namelijk een slagingspercentage van 100%. 

rijlessen omgeving Eindhoven

Rijlessen Eindhoven voor alle voertuigen

Rijlessen omgeving Eindhoven zijn er niet alleen voor de auto. Ook voor de motor of voor een rijbewijs C kun je rijlessen in omgeving Eindhoven nemen. Met een rijbewijs C kun je grotere en zwaardere voertuigen dan auto’s en kleine busjes besturen. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je op vakantie wil met een camper of meerdere mensen moet vervoeren. Met een rijbewijs C mag je vrachtwagens zelfs besturen. Ook voor een bus rijbewijs, het rijbewijs D, kun je rijlessen omgeving Eindhoven nemen. Kijk op de website voor rijlessen omgeving Eindhoven om te zien wat bij jou past en wat het kost. 

Motorrijbewijs en leeftijd

Omdat deze rijschool groot is, zijn er altijd genoeg voertuigen en instructeurs beschikbaar. Zo blijf je op schema en hoef je je niet druk te maken om uitval van rijlessen. Wil je rijlessen omgeving Eindhoven voor je motorrijbewijs? Kijk dan op de website goed naar wat je mag. Je moet namelijk minimaal 24 zijn als je direct voor je motorrijbewijs, het rijbewijs A, wil gaan. Als je jonger bent, moet je al een rijbewijs A2 hebben gehaald. En om die te halen, moet je minimaal twee jaar het rijbewijs A1 in bezit hebben. Ook moet je het rijbewijs A2 al twee jaar bezitten voordat je examen mag doen voor je rijbewijs A als je onder de 24 bent.