Waar moet je op letten als je met de motor op vakantie gaat?

auto verkopen

Op vakantie gaan met je motor kan een hele onderneming zijn, vooral als het je eerste keer is dat je op deze manier reist. Vergeet echter niet dat het ook een fantastische beleving is! Een motorvakantie kan een beetje overweldigend zijn, want er komt van alles op je af. Je moet van alles meenemen en de motor checken, zoals de Motors gashandvaten. Een motor heeft niet dezelfde opbergmogelijkheden als een auto waardoor je niet alles kunt meenemen wat je wilt. Daarom is het belangrijk dat je creatief wordt met het opbergen van spullen. In deze blog kun je meer lezen over waar je op moet letten wanneer je op vakantie gaat met je motor.

Ga goed voorbereid op reis

Een van de allerbelangrijkste dingen wanneer je op reis gaat is dat je voorbereid moet zijn. Dit is niet anders wanneer je met de motor op weg gaat. Zorg er dus voor dat je het nummer van de wegenwacht in je telefoon hebt als je vertrekt, zodat je altijd hulp kunt bereiken als er onderweg iets gebeurd. Zijn je Kawasaki bikes wel verzekerd? Zorg er voor dat je een goede verzekering hebt, want je weet maar nooit wat er onderweg gebeurt. Door een reisverzekering te gebruiken loop je minder financiële risico’s als er iets met je gebeurt. Voordat je vertrekt is het handig om te checken of je banden nog hard zijn, want je wilt niet het risico lopen dat je banden leeg zijn op het moment dat jij wilt wegrijden om naar Frankrijk te gaan.

Neem extra gereedschap mee

Het is altijd handig om gereedschap mee te nemen voor het geval er iets met je motor gebeurt. Wees dus niet te bang om je reserve Bobber motor onderdelen mee te nemen, want als er onderweg iets voorkomt waardoor je motor niet meer rijdt is het prettig om een back-up te hebben. Sowieso ga je met een prettiger gevoel van huis weg als je weet dat je je Harley motor onderdelen mee hebt genomen voor het geval dat. Gereedschap is niet alleen handig als je iets moet repareren, maar ook om bijvoorbeeld de ketting van je motor te spannen. Veel motoren hebben standaard reserve-onderdelen en gereedschap onder het zadel te liggen waar je al een eind mee komt, maar het is altijd een goed idee om wat extra mee te nemen. Bekijk je motor voor vertrek zodat je weet wat voor extra onderdelen en gereedschap je mee moet nemen.