STILL intern transport: verhoog de efficiëntie

STILL intern transport is een toonaangevend bedrijf op het gebied van intern transport en materiaalbehandeling. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1920, toen Hans Still het bedrijf oprichtte in Hamburg, Duitsland. Sindsdien heeft STILL zich ontwikkeld tot een wereldwijd bekende leverancier van hoogwaardige interne transportoplossingen.

Het assortiment van STILL omvat een breed scala aan producten, waaronder vorkheftrucks, magazijntrucks, reachtrucks, orderverzamelaars en elektrische trekkers. Deze voertuigen zijn ontworpen om efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid te bieden bij het intern transporteren van goederen en materialen in diverse industriële sectoren.

Belangrijkste kenmerken

Een van de belangrijkste kenmerken van de STILL-producten is de focus op innovatie. Het bedrijf investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde technologieën te integreren in hun transportoplossingen. Dit omvat bijvoorbeeld energie-efficiënte aandrijfsystemen, geavanceerde besturingssystemen en ergonomische ontwerpen die de productiviteit van de bedieners verhogen en de vermoeidheid verminderen.

Naast hoogwaardige producten biedt STILL ook uitgebreide diensten aan, zoals onderhoud, reparatie, training en advies op maat. Het bedrijf streeft ernaar om klanten wereldwijd te ondersteunen gedurende de hele levenscyclus van hun transportoplossingen. Door middel van een uitgebreid netwerk van servicecentra en gekwalificeerde technici kunnen ze een snelle respons en uitstekende ondersteuning bieden.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is ook een belangrijke pijler van STILL. Het bedrijf is toegewijd aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van zijn producten en processen. Ze streven ernaar om energie-efficiënte voertuigen te produceren en werken aan de ontwikkeling van alternatieve aandrijf technologieën, zoals elektrische en waterstof aangedreven voertuigen.

Met zijn lange geschiedenis, innovatieve benadering en betrouwbare producten heeft STILL een solide reputatie opgebouwd in de intern transportindustrie. Het bedrijf bedient klanten over de hele wereld en heeft vestigingen in meer dan 60 landen. Door voortdurende investeringen in technologie en klantgerichte diensten blijft STILL een belangrijke speler in de sector en een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige intern transport oplossingen.