Reparatie van caravan schade

Caravan schade kan net zo gemakkelijk ontstaan als een deuk of een kras op je auto. Voor de meeste eigenaren van een caravan is het manoeuvreren met zo’n gevaarte geen dagelijks werk. De kans is groot dat je ergens tegenaan rijdt en een deuk oplopen of dat je een kras op je caravan krijgt doordat je te dicht langs een boomtak rijdt. Een caravan met caravan schade is vervelend. Je kijkt steeds tegen die kras of deuk aan en dat gaat irriteren. Bij de helft van de vestigingen van AAS Schadeherstel kan een beschadiging aan je caravan worden gerepareerd, vaak al binnen een dag.

Caravan schade aan de buitenwand

Verreweg de meeste caravan schade bestaat uit krassen en deuken op de buitenwand. Kleine krassen zijn met de gebruikelijke technieken door AAS Schadeherstel op een onzichtbare manier te herstellen. Maar deuken en diepe krassen kosten meer moeite. Dat komt doordat de buitenwand van een caravan voorzien is van een structuur. Daardoor kunnen de gewone uitdeuktechnieken, zoals voor een auto worden gebruikt, niet worden toegepast. Voor het repareren van deuk in een caravan wordt tegenwoordig een mal gemaakt. Daarin wordt de structuur van de buitenwand overgenomen. Met die mal kan een deuk in de caravanwand onzichtbaar worden hersteld.

Caravan schade wordt snel hersteld

Bij alle vestigingen van AAS Schadeherstel die reparaties aan een caravan kunnen uitvoeren wordt de techniek met een mal gebruikt. Dat gaat veel sneller dan vroeger, toen een deuk alleen verholpen kon worden door een deel van de buitenwand volledig te vervangen door een nieuw stuk met dezelfde structuur. De nieuwe methode is niet alleen sneller, maar ook veel goedkoper. Als je jouw caravan schade wilt laten herstellen door AAS Schadeherstel kun je op de website vinden bij welke vestigingen je daarvoor terecht kunt.