BMW 3 serie velgen geven de uitstraling die jouw BWM verdiend!

De BMW 3 serie velgen zijn velgen die met de grootste precisie zijn ontworpen. De velgen zijn speciaal gedesignd, zodat ze bij de sportieve stijl van BMW passen. BMW 3 serie velgen zijn beschikbaar in 4 formaten. De kleinste zijn 16 inch, de grootste zijn 19 inch. Ze zijn beschikbaar in enkele metaalkleuren, maar de voornaamste zijn zilverkleurig of zwart. Tegenwoordig worden er ook meer en meer matzwarte velgen verkocht. Doordat deze niet standaard worden gemaakt, moet je er serieus wat geld voor neertellen! Wanneer jij voor een sportievere look bent, kies je best voor de BMW 3 serie velgen van de M-klasse.

M-klasse

De M-klasse is een speciale serie van auto’s die BMW ontwikkelt naast zijn gewone wagens. Hoewel de M lijn een klasse wordt genoemd, kan je het evengoed omschrijven als een apart merk. De M-klasse is ontworpen voor mensen die BMW nog niet sportief genoeg vinden. Het zijn prestigieuze luxe sportwagens met veel pk’s onder de motorkap. Volgens die filosofie worden ook de BMW 3 serie velgen van de M klasse gemaakt. Ze zien er nog veel sportiever uit dan de gewone standaard velgen. Deze velgen komen jammer genoeg vaak met een stevig prijskaartje.

Verzorg jouw BMW 3 serie maar goed!

Je verwacht van je auto dat die je elke dag veilig over de weg transporteert. Toch gebeuren er dagelijks veel ongelukken. Vaak is de onoplettendheid van de mens de oorzaak. Maar je ziet ook regelmatig dat de problemen ontstonden door een slecht onderhoud aan de wagen. Om dit te voorkomen kies je best, naast de wagen, ook voor velgen van BMW en daarnaast voor banden van een gerenommeerd merk. Banden die snel verslijten kunnen namelijk heel gevaarlijk zijn! Dit komt doordat ze hun grip op de weg verliezen en daardoor veel meer tijd nodig hebben om volledig tot stilstand te komen.