Een zeer betrouwbare Toyota garage in Weert

Toyota garage Weert

Ben jij op zoek naar een Toyota garage in Weert, dan ben je bij Autobedrijf Jan Wuts, aan het juiste adres. Bij deze garage kan je voor veel dingen terecht, zoals:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s
  • Voorruit reparatie en ruitvervanging van alle merken
  • Leasing en financiering op maat
  • Onderhoud, APK en reparatie van alle merken

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Mijn vertrouwen in dit bedrijf is 100% en daarom durf ik aan iedereen te zeggen hoe goed deze zaak is. Vooral toen ik laatst problemen met mijn wagen kreeg. Meteen dezelfde dag kon ik terecht bij dit bedrijf, echt super! Toyota garage in Weert

Een nieuwe auto kopen bij de Toyota garage in Weert

Mijn buurman was een tijd op zoek naar een andere wagen. Zijn vorige wagen was binnen een half jaar al rijp voor de sloop en daar was hij helemaal niet blij mee. Via een particulier had hij deze gekocht en dit was zeker een kat in de zak. Daarom had ik hem het adres van de Toyota garage in Weert gegeven. Meteen is hij er die dag heen gegaan en heeft hier een zeer mooie occasions gekocht. Ook hij is nu bijzonder goed te spreken over deze garage en wilt nergens anders meer heen.