Veilig en snel naar Hengelo gereden

In de herfstvakantie, die vorige week plaatsvond, hebben ik en mijn vriendin veel leuke dingen gedaan. Zo zijn we in de vakantie er een flink aantal daagjes op uitgegaan. Het komt er op neer dat we land en stad hebben afgereisd om zo lekker tot rust te komen na een lange periode werken. Omdat we zelf in Noord-Holland wonen, was ons plan om is een keer de hele andere kant van het land te bezoeken. Zo brachten we een bezoekje aan de mooie stad Doetinchem in de achterhoek.

 taxi Aria

Genoten in Doetinchem

Toen we de trein uitstapte in Doetinchem voelde we meteen een hele andere sfeer. Een zeer aangename sfeer zelfs die ons veel goeds deed. We hebben gelijk een kopje koffie gedronken in een klein gezellig cafeetje en zijn daarna door de stad gelopen. We zagen mooie gebouwen en ook bezochten we een mooi museum over oud-Nederland. In het centrum van Doetinchem hebben we echt genoten. Het trok ons wel.

Kiezen zeker weer voor taxi Aria in dezelfde situatie

Helaas was de dag ook zo weer voorbij en moesten we naar ons hotel in Hengelo gaan. Jammer genoeg reden er geen treinen en bussen meer op dat moment naar Hengelo. Daarom belde we een taxi op, die we vonden op het internet. Namelijk taxi Aria. Een snelle en vooral veilige taxi. We waren namelijk zo op de plaats van bestemming. De chauffeur was ook nog eens erg gezellig en we hebben met hem erg leuke gesprekken gehad over de achterhoek zelf. Ook gaf hij ons nog wat tips mee over plaatsen de we konden gaan bezoeken tijdens ons verblijf in de achterhoek. Erg handig vonden wij dit en als we ooit weer in Doetinchem zijn, wat zeker gaat gebeuren, kiezen we zeker voor taxi Aria in dezelfde situatie.

 taxi Aria