Touringcar huren Limburg

Lespakketten

Heb je ook zin om op pad te gaan? Wil jij ook je vrienden of een aantal familieleden verwennen met iets leuks? Dan is een busreis met een luxe touringcar natuurlijk het ideale verwen cadeau. Er zijn tal van bestemmingen waar je met onze luxe touringcars heen kan. Denk aan een dagje Giethoorn met je grootouders of ouders of met het vriendengroepje van hen. Daarnaast kan je ook dit vervoer regelen ter vervanging van een krappe auto als je naar een concert wilt rijden. Zo kun je lekker de benen onderweg kunnen strekken in de bus en hoeft niemand op de weg te letten, alles wordt voor je gedaan.

Dubbeldekker huren in Limburg   

Heb je bijvoorbeeld een grote groep waar je mee op pad wilt gaan, dan hebben wij ook mooie dubbeldekker bussen in ons assortiment. Dit is ideaal voor grote feesten en partijen zoals bruiloften, jubileums, verjaardagen of gewoon zomaar. Uiteraard hoef niet per se een groot aantal mensen te hebben om een dubbeldekker bus te nemen. Het is ook gewoon leuk om met deze van oorsprong Engelse bus te gebruiken met een kleiner gezelschap. Tevens kan je ook beter groepen scheiden. Vinden opa en oma het wat te druk dan kunnen de jongeren ook boven plaatsnemen en de ouderen beneden waar het wat rustiger is.

Partybus huren Limburg   

Speciaal voor de jongeren onder jullie hebben wij ook partybussen beschikbaar. Deze echte feestbussen zijn van alle gemakken voorzien en kunnen jou en je gezelschap bijvoorbeeld feestelijk vervoeren naar een feest zoals een festival deze zomer. Zo kom je feestend aan op jouw bestemming. Uiteraard kunnen deze bussen ook gebruik worden voor kinderfeestjes onderweg naar Blijdorp, Apenheul of een andere leuke plek voor jou zoon of dochter. Ga je misschien naar een concert toe en wil je daar ook in stijl en vooral ontspannen aankomen met een feestje? Dan zijn deze bussen ook zeer geschikt voor iedereen die op deze manier een concert willen bezoeken. Van Ariana Grande en Lady GaGa tot Andre Rieu en Lionel Richie, alles is mogelijk!

Midibus en Minibus huren Limburg   

Wil je liever wat compacter op reis met een kleinere groep, dan zijn er ook minibussen en midibussen bij ons aanwezig om te reserveren. Een minibus is handig als je gewoon met een paar mensen zoals een gezin of een hechte vriendengroep op pad wilt gaan. Gezellig een dagje winkelen ergens of naar een pretpark toe met het gezin maakt die ideaal. Liever een iets groter busje dan kunt u ook een midibus huren in Limburg dat net wat meer ruimte heeft om bijvoorbeeld wat extra personen mee te nemen tijdens op trip of om meer bagage mee te nemen indien dit nodig is.

Vanwege de grote variatie aan soorten bussen is er dus voor iedereen wel een geschikte bus te vinden voor elk soort gelegenheid en voor iedere leeftijdscategorie.    Vul éénmalig het busofferte formulier in en ontvang vrijblijvend meerdere touringcaroffertes. Kijk snel op Ikwileengoedkopebushuren.nl