RVS slangen zijn sterk en slijtvast onder hoge druk

QSP

RVS slang zijn verkrijgbaar in enkele uiteenlopende uitvoeringen en zijn vervaardigd van roestvrij staal en rubber. De slangen bestaan uit verschillende materiaalsoorten, zodat er voor ieder project de juiste slang verkrijgbaar is. Bij het kiezen van de juiste slangen is het belangrijk om de sterke en zwakke punten te kennen om de juiste keuze te overwegen. Het is een gegeven dat dit soort slangen sterk, slijtvast, hoge druk en hitte makkelijk aankunnen.

RVS slang

Ze zijn flexibeler en lichter in gebruik dan bijvoorbeeld stalen leidingen en veel makkelijker te installeren. Hierdoor zijn ze kostenefficiënter bij het bieden van een hoge weerstand. Door het kiezen van de juiste uitvoering, is ze ook geschikt voor het werken met chemicaliën. Omdat, de slangen een hoge druk aan kunnen zijn ze hierdoor geconstrueerd met een kleine buitendiameter, waardoor ze meer ruimtebesparend vergeleken met bijvoorbeeld conventionele hydraulische slangen zijn.

Slijtvast met praktische voordelen.

Deze roestvrij slijtvaste slangen bieden een uitstekende weerstand tegen zaken als corrosie, hitte, temperatuursveranderingen, mechanische schokken en zijn goed bestand tegen ultraviolette straling wat uitdroging tot gevolg kan hebben. De investering lijkt op het eerste gezicht duurder dan normale slangen, maar de levensduur en functionaliteit weegt hier ruimschoots tegenop. Jarenlang heeft qspproducts.nl zich gespecialiseerd in producten en fittingen voor het beschermen en transporteren van vloeistoffen.

Systeem

Dit is de reden waarom flexibele RVS slangen de beste kompaan zijn geworden voor gebruik bij projecten met speciale kenmerken in extreme omstandigheden. Vooral in sectoren, zoals de maritieme industrie, de staal industrie, de landbouw of bij gereedschapsmachines om er een paar te noemen. Bij www.qspproducts.nl produceren we op maat gemaakte flexibele roestvrijstalen slangen voor onze klanten, waarbij we het product zo veel mogelijk aanpassen, zodat het aan de specifieke behoeften en eisen van de klant voldoet bij elk project.