Ritregistratie van RouteVision

RouteVision is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in ritregistratiesystemen voor voertuigen. Het biedt geavanceerde oplossingen die bedrijven helpen bij het beheren en controleren van hun wagenpark activiteiten. Een van de belangrijkste producten van RouteVision is het ritregistratiesysteem, dat nauwkeurige gegevens verzamelt over de ritten van voertuigen, zoals afstand, snelheid, locatie en rijgedrag.

Het rit registratie van RouteVision bestaat uit verschillende componenten. Een GPS-tracker wordt in elk voertuig geïnstalleerd om de locatie en snelheid bij te houden. Deze tracker is verbonden met een boordcomputer die gegevens verzamelt en opslaat. De boordcomputer kan worden bediend via een gebruiksvriendelijke interface, die toegankelijk is voor zowel de bestuurder als het beheer van het bedrijf.

Belangrijkste voordeel

Een van de belangrijkste voordelen van het ritregistratiesysteem van RouteVision is de automatische registratie van ritten. Zodra het voertuig start, begint het systeem automatisch met het vastleggen van de gegevens. Dit betekent dat de bestuurder zich geen zorgen hoeft te maken over het handmatig invoeren van ritgegevens, waardoor tijdrovende administratieve taken worden geëlimineerd.

Bovendien biedt het ritregistratiesysteem gedetailleerde rapportage functies. Beheerders kunnen via het systeem toegang krijgen tot een breed scala aan rapporten en analyses. Deze rapporten kunnen informatie bevatten zoals gereden afstanden, brandstofverbruik, rijtijden, routes en zelfs rijgedrag, zoals snelheidsovertredingen en abrupt remmen. Deze gegevens stellen bedrijven in staat om de efficiëntie van hun wagenpark te verbeteren, kosten te verlagen en de veiligheid van hun chauffeurs te waarborgen.

Voldoen aan wettelijke vereisten 

Daarnaast voldoet het ritregistratiesysteem van RouteVision aan de wettelijke vereisten voor ritregistratie. Het is in overeenstemming met de richtlijnen van de Belastingdienst en voldoet aan de eisen voor het bijhouden van een sluitende kilometeradministratie. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die de fiscale bijtelling voor privégebruik van bedrijfsvoertuigen willen vermijden.

Het ritregistratiesysteem van RouteVision biedt ook extra functies, zoals real-time tracking van voertuigen, waarschuwingen voor het overschrijden van snelheidslimieten en geofencing. Geofencing stelt bedrijven in staat om virtuele grenzen in te stellen en meldingen te ontvangen wanneer een voertuig deze grenzen overschrijdt, waardoor het gemakkelijker wordt om voertuigen te beheren en de veiligheid te waarborgen.