Mijn eigen Ford Raptor F150 gekocht

Mijn grote droom wordt werkelijkheid: ik ben over enkele weken de trotse bezitter van een Ford Raptor F150! Als autoliefhebber weet je wat voor waarde de Ford heeft. Voor mij was het ook al vanaf het halen van mijn rijbewijs duidelijk: ik ga later een Ford kopen. En nu eindelijk is het zover! Het was een lange weg maar daardoor des te leuker. Ik heb natuurlijk eerst goed onderzoek gedaan en met meerdere bedrijven gesproken. Uiteindelijk kwam ik bij V8 uit en ze hebben mij ontzettend goed geholpen. Van extra functies voor in de auto als de model en de prijs.

Wat te doen, wat te doen

De vraag is natuurlijk wat mijn eerste rit gaat worden wanneer ik in mijn Ford rondcruise. Ik wil met mijn echtgenoot een tijdje weg, en we zijn nu aan het bekijken of we misschien een roadtrip kunnen doen. Dat lijkt mij nou ontzettend leuk. Zo maak ik echt kennis met mijn auto. Het is altijd even wennen in elke nieuwe auto, alles heeft natuurlijk toch een andere rijervaring. Een lange trip kan dit proces wel versnellen. Stiekem heb ik er ook wel zin in om met trots mijn nieuwe wagen te laten zien. Dat zit ergens toch ingebakken in je ego. Misschien omdat ik juist zo’n autoliefhebber ben. De meeste mensen die ook zo’n liefhebber zijn vinden het ook leuk om met elkaar erover te praten. Bovendien krijg je van elkaar de beste tips mee, omdat je allemaal zo’n eigen onderzoekje start wanneer je je droomauto wil kopen.