Laadpalen bij uw bedrijf

Laadpalen bij uw bedrijf

Stimulans voor medewerkers om elektrisch te gaan rijden

Een surplus aan CO2-uitstoot is voor veel bedrijven een heet hangijzer. Het is een milieuprobleem dat iedereen bezighoudt, omdat het een groot vraagteken is hoe het op te lossen is. In de tussentijd kan iedereen natuurlijk zijn steentje bijdragen om het milieu een duwtje in de goede richting te helpen. Vooral bedrijven kunnen dat doen door laadpalen te plaatsen bij de vestiging om medewerkers te stimuleren en motiveren om op de zeer korte termijn elektrisch te gaan rijden.

Elektrisch rijden interessant maken

Elektrisch rijden interessant maken is een eenvoudige stimulans voor mensen om daartoe ook over te gaan. Vooral omdat dit het milieu zo min mogelijk aantast. Daarom adviseren wij alle bedrijven om ook laadpalen te installeren bij alle vestigingen. Zo laat u zien dat u het als ondernemer en werkgever echt serieus neemt. En voor een bedrijf biedt de aanwezigheid van laadpalen een aantal interessante voordelen. We noemen ze hieronder.

Laadpalen plaatsen = service bieden!

Als bedrijf wilt u een mogelijke negatieve impact op het milieu liefst zo minimaal mogelijk houden. Dat doet u door uw medewerkers te stimuleren om elektrisch te gaan rijden, zodat ze zonder zorgen – en met een minimum aan kosten – van huis naar werk v.v. kunnen verplaatsen. Laadpalen helpen daar bij. Want u biedt namelijk hiermee een goede service. Omdat steeds meer mensen kiezen om elektrisch te gaan rijden. Hoe meer mogelijkheden u met laadpalen biedt, hoe meer mensen ze zullen gaan gebruiken. En met laadpalen bij uw bedrijf, biedt u deze service niet alleen aan uw medewerkers; ook klanten, relaties en leveranciers zullen er dankbaar gebruik van maken. Als uw bedrijf laadpalen heeft, is dat voor elektrische rijders zeker een reden om de schone auto te pakken. En daar doen we het natuurlijk voor.

Duurzaamheid uitdragen

Laadpalen simuleren ook uw bedrijfsimago. Uw bedrijf laat zo zien dat u duurzaamheid uitdraagt en het milieu een warm hart toedraag. Want zolang we ons zorgen moeten maken om het milieu en het opwarmende klimaat is elektrisch rijden stimuleren één van de dingen die we kunnen doen om het tij te keren.

Subsidiemogelijkheden voor laadpalen

Het is als bedrijf mogelijk om subsidie te ontvangen voor het plaatsen van zakelijke laadpalen. Hoe dit precies zit en welke subsidies u kunt ontvangen, kunt u het beste even navragen bij de gemeente waarin uw bedrijf gevestigd is. Laadpalen hoeven dus zeker geen veel te dure investering te zijn. Een verstandige en broodnodige investering is het gegarandeerd wel! Heeft u vragen over laadpalen plaatsen bij uw bedrijf? Laat het ons weten via een bericht op het contactformulier op onze website.