Het is echt mogelijk om zonder lakschade uitdeuken

uitdeuken zonder lakschade

Wil jij ook zonder lakschade uitdeuken, dan ben je hier aan het juiste adres.  Van Uden Restyling heeft een geweldige manier om kleine deukjes uit jouw wagen te halen. Hiervoor duwen zij als het ware aan de binnenkant van de schade. Helaas is deze manier alleen mogelijk als er verder geen schade aan de lak is ontstaan, anders moet er meer aan gerepareerd worden en dat is natuurlijk ook een stuk duurder. Een tijd terug heb ik hier een schade aan mijn wagen laten maken. Zeer snel en vakkundig zijn de monteurs hiermee aan het werk gegaan.  uitdeuken zonder lakschade

Echt geweldig, zonder lakschade uitdeuken

Nooit zo blij geweest, als deze keer. Vorige week wilde ik in mijn wagen stappen toen ik een flinke deuk in mijn rechter deur zag. Meteen naar de ruitenwissers gekeken of er een briefje onder zat, met de gegevens van de dader.  Die zat er natuurlijk niet onder, dan maar een afspraak bij Van Uden Restyling gemaakt. 

De methode,  zonder lakschade uitdeuken, bestaat sinds de  jaren 60 toen een werknemer van Mercedes op het idee kwam. Door het handvat van een hamer te gebruiken om een kleine deuk eruit te halen, kwam hij achter deze techniek, die inmiddels veel vaker wordt gebruikt.