Elektrische auto’s voor bijna alle merken en prijsklassen

De elektrische auto ligt steeds vaker voor iedereen binnen handbereik. Waren eerder de Tesla rijders gezien als bofkonten, die zo’n eigentijdse auto konden betalen, daar komt verandering in. Steeds meer producenten komen met een betaalbare middenklasse model. Opel, Peugeot en Volkswagen worden geduchte concurrenten op de markt voor elektrische auto’s, want betaalbaar. Al liggen de prijzen dan nog tussen de €30.000 en €35.000 voor de gewone consument een vriendelijker alternatief. De hoge aanschafkosten kunnen ze omzeilen wanneer ze voor een operational lease auto kiezen. Met vele facetten die het autorijden met zich meebrengt, zoals rente en afschrijving, reparatie en onderhoud afgedekt in een compleet contract.                                

Milieubewustzijn mag niet afhankelijk zijn van portemonnee

Wie goed wil doen voor het milieu zou niet gehinderd mogen worden door je financiële positie. Het klimaat en milieu een warm hart toedragen en er echt een bijdrage aan leveren, mag voor niemand een struikelblok zijn. Schoon autorijden moet voor arm en rijk te betalen zijn. Met electric auto leasing heb je gespreide kosten. Zo komt een milieuvriendelijke wagen ook voor Jan Modaal in beeld. En aangezien dat een grote groep is, valt daar de meeste winst te behalen als we de klimaatdoelen willen halen.

Elektrisch wagenpark goed voor imago

Bedrijven die de slogan; ”Klant is koning”, hoog in het vaandel hebben kunnen er niet meer omheen. Met elektrische wagens de klanten langs, komt beter over dan met de traditionele fossiel aangedreven auto’s en bedrijfsbussen. Zij kunnen met auto leasen zakelijk de sier maken bij hun afnemers en klanten. Zo neemt ieder zijn verantwoording voor een schonere wereld. Voor de klant voelt het goed om te weten dat hij/zijn zijn spullen of diensten betrekt bij een milieubewust bedrijf. Altijd goed voor een hogere omzet. Ook dat heet marketing.