Eindelijk mijn auto verkocht bij auto inkoop Tiel

Omdat ik volgend jaar op vakantie wil, en daarvoor weinig tot geen budget voor heb, ben ik gaan beginnen met wat onnodige spullen eruit te gooien. Zo wilde ik eerst beginnen met mijn auto. Mijn auto, waar ik amper in rijd, wilde ik graag verkopen. Ik plaatste de auto eerst op Marktplaats maar nagenoeg kwam hier geen response op. Ik had de advertentie al 3 weken op het internet staan. Ik vond het te lang duren dus ik dacht erover na om de auto direct  in te leveren voor geld.  

Aardig budgetje opgebouwd dankzij auto inkoop Tiel

 

Voor de auto inkoop deed ik een paar zoekopdrachten op het internet. Na een korte tijd kwam ik terecht op de site van auto inkoop Tiel. De site van auto inkoop Tiel zag er erg netjes uit en ik wist al snel hoe het proces bij het bedrijf verloopt. Ik moest online mijn auto gratis laten taxeren. Na 24 uur kreeg ik al een reactie hierop. Ze vertelde me dat ze 1800 euro wilden geven voor de auto. Hiermee was ik erg blij want zo had ik al een aardig budgetje opgebouwd voor mijn vakantie die volgend jaar plaatsvindt.

 

Kan niet wachten om meer spullen te verkopen

 

De auto werd een paar dagen later opgehaald door het bedrijf zelf. Erg fijn want zo hoefde ik zelf niks te ondernemen. Nu de auto officieel is ingeleverd en niet meer in mijn bezit is, ben ik erg blij. Ik kan niet wachten om meer spullen te verkopen. Ik wil tenslotte volgend jaar een reis maken over vele delen van de wereld. Het benodigde budget hiervoor zou rond de 4000/5000 euro liggen. Een groot bedrag, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.